Резултати

еНаука >  Резултати >  Pumpkin fruit (Cucurbita pepo L.) as a source of phytochemicals useful in food and pharmaceutical industries
Назив: Pumpkin fruit (Cucurbita pepo L.) as a source of phytochemicals useful in food and pharmaceutical industries
Аутори: Cvetković, Dragan  ; Stanojević, Ljiljana  ; Zvezdanović, Jelena  ; Stanojević, Jelena  ; Savić, Dragiša  ; Karabegović, Ivana  ; Danilović, Bojana  
Година: 2021
Публикација: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
ISSN: 2193-4126 Journal of Food Measurement and Characterization Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 5 str. 4596-4607
DOI: 10.1007/s11694-021-01014-5
WoS-ID: 000666828600005
Scopus-ID: 2-s2.0-85108846171
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/491963
Пројекат: Republic of Serbia-Ministry of Education, Science and Technological Development, Program [451-03-9/2021-14/200133]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

11
SCOPUSTM
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.