Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimizing stirred cell membrane emulsification process for making a food-grade multiple emulsion
Назив: Optimizing stirred cell membrane emulsification process for making a food-grade multiple emulsion
Аутори: Nikolovski, Branislava  ; Bajac, Jelena  ; Martinović, Ferenc ; Bogunović, Nenad
Година: 2018
Публикација: Chemical Papers
ISSN: 2585-7290 Chemical Papers Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 72 br. 3 str. 533-542
DOI: 10.1007/s11696-017-0326-1
WoS-ID: 000425783100003
Scopus-ID: 2-s2.0-85042367907
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1736
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/491966
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

3
SCOPUSTM
3
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.