Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimizing stirred cell membrane emulsification process for making a food-grade multiple emulsion
Назив: | Optimizing stirred cell membrane emulsification process for making a food-grade multiple emulsion | Аутори: | Nikolovski, Branislava ; Bajac, Jelena ; Martinović, Ferenc ; Bogunović, Nenad | Година: | 2018 | Публикација: | Chemical Papers | ISSN: | 2585-7290 Chemical Papers Претражи идентификатор | Издавач: | Springer | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 72 br. 3 str. 533-542 | DOI: | 10.1007/s11696-017-0326-1 | WoS-ID: | 000425783100003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85042367907 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1736 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/491966 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
3
SCOPUSTM
SCOPUSTM
3
OpenCitations
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.