Резултати

еНаука >  Резултати >  Preliminary characterization of lactic acid bacteria isolated from Zlatar cheese
Назив: Preliminary characterization of lactic acid bacteria isolated from Zlatar cheese
Аутори: Veljović, Katarina  ; Terzić-Vidojević, Amarela  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Strahinić, I.  ; Begović, J.  ; Lozo, J.  ; Ostojić, M.; Topisirović, Ljubiša  
Година: 2007
Публикација: Journal of Applied Microbiology
ISSN: 1364-5072 Journal of Applied Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 103 br. 6 str. 2142-2152
DOI: 10.1111/j.1365-2672.2007.03450.x
WoS-ID: 000251251200012
Scopus-ID: 2-s2.0-36549008208
PMID: 18045397
URI: https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3757
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1140
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1025725365#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/492318
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/264
Пројекат: Izučavanje regulacije ekspresije gena odabranih industrijskih mikroorganizama (RS-143036)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

54
SCOPUSTM
15
PubMed CentralTM
40
OpenCitations
48
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.