Резултати
еНаука >
Резултати >
Preliminary characterization of lactic acid bacteria isolated from Zlatar cheese
Назив: | Preliminary characterization of lactic acid bacteria isolated from Zlatar cheese | Аутори: | Veljović, Katarina ; Terzić-Vidojević, Amarela ; Vukašinović-Sekulić, Maja ; Strahinić, I. ; Begović, J. ; Lozo, J. ; Ostojić, M.; Topisirović, Ljubiša | Година: | 2007 | Публикација: | Journal of Applied Microbiology | ISSN: | 1364-5072 Journal of Applied Microbiology Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 103 br. 6 str. 2142-2152 | DOI: | 10.1111/j.1365-2672.2007.03450.x | WoS-ID: | 000251251200012 | Scopus-ID: | 2-s2.0-36549008208 | PMID: | 18045397 | URI: | https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3757 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/1140 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1025725365#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/492318 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/264 |
Пројекат: | Izučavanje regulacije ekspresije gena odabranih industrijskih mikroorganizama (RS-143036) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.