Резултати

еНаука >  Резултати >  Corrigendum to ‘‘Composition, antimicrobial, antiradical and spasmolytic activity of Ferula heuffelii Griseb. ex Heuffel (Apiaceae) essential oil’’ [Food Chemistry 130 (2011) 310–315]
Назив: Corrigendum to ‘‘Composition, antimicrobial, antiradical and spasmolytic activity of Ferula heuffelii Griseb. ex Heuffel (Apiaceae) essential oil’’ [Food Chemistry 130 (2011) 310–315]
Аутори: Pavlović, Ivan  ; Petrović, Silvana  ; Radenković, Mirjana  ; Milenković, Marina  ; Couladis, Maria; Branković, Suzana  ; Drobac, Milica  ; Niketić, Marjan  
Година: 2012
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Информативни прилог
Колација: vol. 131 br. 2 str. 691-691
DOI: 10.1016/j.foodchem.2011.09.003
WoS-ID: 000297231600044
Scopus-ID: 2-s2.0-80054947284
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/492739
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1718
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.