Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of sodium chloride reduction in dry fermented sausages on sensory quality parameters and intrumentally measured colour
Назив: Effect of sodium chloride reduction in dry fermented sausages on sensory quality parameters and intrumentally measured colour
Аутори: LILIĆ, SLOBODAN  ; Branković, Ivana  ; Karan, Dragica  ; Lukić, Mirjana  ; Rašeta, Mladen  ; Nikolić, Dragica M.  ; Babić, Jelena A.  
Година: 2016
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 57 br. 1 str. 22-26
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/493218
URL: https://www.inmes.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.