Резултати

еНаука >  Резултати >  Intracellular pH as an indicator of viability and resuscitation of Campylobacter jejuni after decontamination with lactic acid
Назив: Intracellular pH as an indicator of viability and resuscitation of Campylobacter jejuni after decontamination with lactic acid
Аутори: Šmigić, Nada  ; Rajković, Andreja  ; Nielsen, Dennis Sandris; Siegumfeldt, Henrik; Uyttendaele, Mieke; Devlieghere, Frank; Arneborg, Nils
Година: 2009
Публикација: International Journal of Food Microbiology
ISSN: 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 135 br. 2 str. 136-143
DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2009.07.023
WoS-ID: 000271051600009
Scopus-ID: 2-s2.0-70349254402
PMID: 19720418
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2071
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/493716
Пројекат: European CommissionEuropean CommissionEuropean Commission Joint Research Centre [FOOD-CT-2005-007081]
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

22
SCOPUSTM
5
PubMed CentralTM
21
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.