Резултати
еНаука >
Резултати >
Intracellular pH as an indicator of viability and resuscitation of Campylobacter jejuni after decontamination with lactic acid
Назив: | Intracellular pH as an indicator of viability and resuscitation of Campylobacter jejuni after decontamination with lactic acid | Аутори: | Šmigić, Nada ; Rajković, Andreja ; Nielsen, Dennis Sandris; Siegumfeldt, Henrik; Uyttendaele, Mieke; Devlieghere, Frank; Arneborg, Nils | Година: | 2009 | Публикација: | International Journal of Food Microbiology | ISSN: | 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 135 br. 2 str. 136-143 | DOI: | 10.1016/j.ijfoodmicro.2009.07.023 | WoS-ID: | 000271051600009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-70349254402 | PMID: | 19720418 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2071 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/493716 |
Пројекат: | European CommissionEuropean CommissionEuropean Commission Joint Research Centre [FOOD-CT-2005-007081] | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.