Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of electron microscopy techniques in cheese research
Назив: Application of electron microscopy techniques in cheese research
Primena tehnika elektronske mikroskopije u proučavanju sireva
Аутори: Pavlović, Vladimir  ; Pudja, Predrag; Trpković, Goran; Miočinović, Jelena  
Година: 2009
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 20 br. 1-2 str. 78-86
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/493798
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2001
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.