Rezultati
Naziv: | Application of electron microscopy techniques in cheese research Primena tehnika elektronske mikroskopije u proučavanju sireva |
Autori: | Pavlović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2009 | Publikacija: | Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi | ISSN: | 0353-6564![]() ![]() |
Izdavač: | Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 20 br. 1-2 str. 78-86 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/493798 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2001 |
M-kategorija: | 52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.