Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Application of electron microscopy techniques in cheese research
Naziv: Application of electron microscopy techniques in cheese research
Primena tehnika elektronske mikroskopije u proučavanju sireva
Autori: Pavlović, Vladimir  ; Pudja, Predrag; Trpković, Goran; Miočinović, Jelena  
Godina: 2009
Publikacija: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Pretraži identifikator
Izdavač: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 20 br. 1-2 str. 78-86
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/493798
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2001
M-kategorija: 
52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.