Резултати
Назив: | Ginger essential oil improves quality of cooked pork | Аутори: | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana | Година: | 2019 | Публикација: | Book of abstracts / 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, 10th-11th October 2019, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-102-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 11-11 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/495331 | URL: | https://zenodo.org/record/4007794/files/book-of-abstracts.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.