Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical characterisation of blueberry (Vaccinium corymbosum) fruit obtained from integral and organic production
Назив: Chemical characterisation of blueberry (Vaccinium corymbosum) fruit obtained from integral and organic production
Аутори: Fotirić Akšić, Milica M.  ; Jasminka Milivojevic; Dabić Zagorac, Dragana Č.  ; Gašić, Uroš M.  ; Tosti, Tomislav B.  ; Natić, Maja M.  ; Mekjell Meland
Година: 2018
Публикација: UNIFood Conference, University of Belgrade, 210th Anniversary, Belgrade, OH2 /FCS2 U/O
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/496565
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.