Резултати

еНаука >  Резултати >  Liquid by-products from fish canning industry as sustainable sources of ω3 lipids
Назив: Liquid by-products from fish canning industry as sustainable sources of ω3 lipids
Аутори: Monteiro, Ana; Paquincha, Diogo; Martins, Florinda; Queirós, Rui P.; Saraiva, Jorge A.; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Nastić, Nataša  ; Delerue-Matos, Cristina; Carvalho, Ana P.
Година: 2018
Публикација: Journal of Environmental Management
ISSN: 0301-4797 Journal of Environmental Management Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 219 str. 9-17
DOI: 10.1016/j.jenvman.2018.04.102
WoS-ID: 000437384700002
Scopus-ID: 2-s2.0-85046168910
PMID: 219
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/498710
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1450
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

27
SCOPUSTM
15
OpenCitations
23
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.