Резултати
еНаука >
Резултати >
Liquid by-products from fish canning industry as sustainable sources of ω3 lipids
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Liquid by-products from fish canning industry as sustainable sources of ω3 lipids | Аутори: | Monteiro, Ana; Paquincha, Diogo; Martins, Florinda; Queirós, Rui P.; Saraiva, Jorge A.; Švarc-Gajić, Jaroslava ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Journal of Environmental Management | ISSN: | 0301-4797![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 219 str. 9-17 | DOI: | 10.1016/j.jenvman.2018.04.102 | WoS-ID: | 000437384700002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85046168910 | PMID: | 219 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/498710 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/1450 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.