Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of Bread Enriched with Jerusalem Artichoke Powder Content
Назив: Characterization of Bread Enriched with Jerusalem Artichoke Powder Content
Аутори: Barjaktarević, Ana  ; Milovanović, Olivera  ; Kipic, Mihailo; Ninković, Milica  ; Cupara, Snežana  
Година: 2014
Публикација: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 2333-1119 e2333-1240 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2 br. 12 str. 895-898
DOI: 10.12691/jfnr-2-12-6
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/498732
URL: https://www.researchgate.net/publication/286173369_Characterization_of_Bread_Enriched_with_Jerusalem_Artichoke_Powder_Content
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

6
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.