Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of Essential Metals in Different Pork Meat Cuts from the Serbian Market
Назив: | Comparison of Essential Metals in Different Pork Meat Cuts from the Serbian Market | Аутори: | Nikolić, Dragica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Procedia Food Science | ISSN: | 2211-601X![]() ![]() |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 5 str. 211-214 | DOI: | 10.1016/j.profoo.2015.09.060 | WoS-ID: | 000380429000055 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/498735 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.