Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of Essential Metals in Different Pork Meat Cuts from the Serbian Market
Назив: Comparison of Essential Metals in Different Pork Meat Cuts from the Serbian Market
Аутори: Nikolić, Dragica  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Janković, Saša  ; Stefanović, Srđan  ; Radičević, Tatjana  ; Petrović, Zoran  ; Laušević, Mila 
Година: 2015
Публикација: Procedia Food Science
ISSN: 2211-601X Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 5 str. 211-214
DOI: 10.1016/j.profoo.2015.09.060
WoS-ID: 000380429000055
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/498735
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

8
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.