Резултати

еНаука >  Резултати >  Prediction of the quality of bread made from composite flours by selected empirical rheological parameters
Назив: Prediction of the quality of bread made from composite flours by selected empirical rheological parameters
Аутори: Torbica, Aleksandra M.  ; Belović, Miona M.  ; Judit Beretka; Elizabet Janić Hajnal  
Година: 2021
Публикација: Book of Abstracts of 14th Baltic Conference on Food Science and Technology – FoodBalt 2021
Издавач: Center of Food and Fermentation Technologies, Tallin, Estonia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 154-154
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/500035
URL: https://tftak.eu/foodbalt/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.