Резултати
еНаука >
Резултати >
Prediction of the quality of bread made from composite flours by selected empirical rheological parameters
Назив: | Prediction of the quality of bread made from composite flours by selected empirical rheological parameters | Аутори: | Torbica, Aleksandra M. ; Belović, Miona M. ; Judit Beretka; Elizabet Janić Hajnal | Година: | 2021 | Публикација: | Book of Abstracts of 14th Baltic Conference on Food Science and Technology – FoodBalt 2021 | Издавач: | Center of Food and Fermentation Technologies, Tallin, Estonia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 154-154 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/500035 | URL: | https://tftak.eu/foodbalt/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.