Резултати

еНаука >  Резултати >  INVESTIGATION OF QUANTITY, QUALITY AND USAGE OF LEFTOVER BREAD IN HUMAN AND ANIMAL NUTRITION
Назив: INVESTIGATION OF QUANTITY, QUALITY AND USAGE OF LEFTOVER BREAD IN HUMAN AND ANIMAL NUTRITION
Аутори: Živković, Jasmina ; Nježić, Zvonko  ; Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Cvetković, Biljana  
Година: 2013
Публикација: 7th International Congress FLOUR – BREAD '13
ISSN: 1848-2554 Претражи идентификатор
Издавач: FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY OSIJEK UNIVERSITY OF OSIJEK, CROATIA, Opatija, Croatia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. Abstract Book,81-Abstract Book,81
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/500324
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.