Резултати
еНаука >
Резултати >
INVESTIGATION OF QUANTITY, QUALITY AND USAGE OF LEFTOVER BREAD IN HUMAN AND ANIMAL NUTRITION
| Назив: | INVESTIGATION OF QUANTITY, QUALITY AND USAGE OF LEFTOVER BREAD IN HUMAN AND ANIMAL NUTRITION | Аутори: | Živković, Jasmina |
Година: | 2013 | Публикација: | 7th International Congress FLOUR – BREAD '13 | ISSN: | 1848-2554![]() Претражи идентификатор |
Издавач: | FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY OSIJEK UNIVERSITY OF OSIJEK, CROATIA, Opatija, Croatia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. Abstract Book,81-Abstract Book,81 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/500324 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.
