Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj inulin gel emulzije biljnih ulja na parametre boje suvih fermentisanih kobasica sa smanjenim sadržajem masti
Назив: Uticaj inulin gel emulzije biljnih ulja na parametre boje suvih fermentisanih kobasica sa smanjenim sadržajem masti
Аутори: Glišić, Milica A.  ; Glisic, M.  ; Boskovic, M.; Baltic, M. Z. 
Година: 2020
Публикација: 25. Godišnje savjetovanje doktora veterinarske medicine Republike Srpske (BiH) - Zbornik sažetaka
Издавач: Teslić
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-770-7-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 97-100
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2548
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/501488
Пројекат: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца