Резултати
еНаука >
Резултати >
ACI as a practical tool for comparison of antioxidant activity in fresh vs commercial juices
Назив: | ACI as a practical tool for comparison of antioxidant activity in fresh vs commercial juices | Аутори: | Todorović, Vanja M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Book of Abstracts from 2nd International Conference Biologically Active Compounds in Food | Издавач: | Lodz, Poland | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 15-15 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/502954 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.