Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of defatted apple seed cakes as a by-product for the enrichment of wheat bread
Назив: Application of defatted apple seed cakes as a by-product for the enrichment of wheat bread
Аутори: Purić, Milos; Rabrenović, Biljana  ; Rac, Vladislav  ; Pezo, Lato  ; Tomašević, Igor  ; Demin, Mirjana  
Година: 2020
Публикација: LWT-Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 130 str. 109391-109391
DOI: 10.1016/j.lwt.2020.109391
WoS-ID: 000552064900003
Scopus-ID: 2-s2.0-85085939900
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/727
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/503714
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5276
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Ispitivanje mogućnosti korišćenja kontaminiranih voda za gajenje alternativnih, zdravstveno bezbednih žita (RS-31006)
Porozni materijali na bazi oksida u zaštiti životne sredine od genotoksičnih supstanci (RS-172018)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

23
SCOPUSTM
11
OpenCitations
23
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.