Резултати

еНаука >  Резултати >  Benefits and importance of whole wheat flour products in the foodservice industry
Назив: Benefits and importance of whole wheat flour products in the foodservice industry
Аутори: Veselinka Đurić; Kondić-Špika, Ankica  ; Mladenov, Novica ; Nikola Hristov; Popov Raljić, Jovanka  
Година: 2012
Публикација: 12th Congress of nutrition with international participation, Nutrition to health in 21st century, Beograd
Издавач: Serbian nutrition society, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 192-192
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/504450
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.