Резултати
еНаука >
Резултати >
Identification of degradation products of chorpyrifos in food matrix by GC-MS and FTIR
Назив: | Identification of degradation products of chorpyrifos in food matrix by GC-MS and FTIR | Аутори: | Cvijović, Mirjana R. ; Nedić, Zoran V. ; P. Đurđević; Beškoski, Vladimir P. ; Gojgić-Cvijović, Gordana Đ. ; Nastasijević, Branislav J. ; Savić, Jasmina Z. ; Stanković, Srboljub J. ; Tanović, Brankica B. ; Vasić, Vesna M. | Година: | 2016 | Публикација: | 5th WORKSHOP: SPECIFIC METHODS FOR FOOD SAFETY AND QUALITY, PROCEEDINGS | Издавач: | VINČA INSTITUTE OF NUCLEAR SCIENCES, Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7306-133-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 78-81 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/504480 | URL: | http://www.socphyschemserb.org/en/events/w2016-food-safety/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.