Резултати

еНаука >  Резултати >  Identification of degradation products of chorpyrifos in food matrix by GC-MS and FTIR
Назив: Identification of degradation products of chorpyrifos in food matrix by GC-MS and FTIR
Аутори: Cvijović, Mirjana R. ; Nedić, Zoran V. ; P. Đurđević; Beškoski, Vladimir P.  ; Gojgić-Cvijović, Gordana Đ.  ; Nastasijević, Branislav J.  ; Savić, Jasmina Z.  ; Stanković, Srboljub J.  ; Tanović, Brankica B.  ; Vasić, Vesna M.  
Година: 2016
Публикација: 5th WORKSHOP: SPECIFIC METHODS FOR FOOD SAFETY AND QUALITY, PROCEEDINGS
Издавач: VINČA INSTITUTE OF NUCLEAR SCIENCES, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-133-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 78-81
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/504480
URL: http://www.socphyschemserb.org/en/events/w2016-food-safety/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.