Резултати
еНаука >
Резултати >
Application possibilities of Raman spectroscopy in the investigation of milk and dairy products
Назив: | Application possibilities of Raman spectroscopy in the investigation of milk and dairy products Mogućnosti primene Raman spektroskopije u ispitivanju mleka i proizvoda od mleka |
Аутори: | Nedeljković, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi | ISSN: | 0353-6564![]() ![]() |
Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 24 br. 1 str. 13-18 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/505984 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3385 |
Пројекат: | Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004) Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) |
М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.