Резултати

еНаука >  Резултати >  Application possibilities of Raman spectroscopy in the investigation of milk and dairy products
Назив: Application possibilities of Raman spectroscopy in the investigation of milk and dairy products
Mogućnosti primene Raman spektroskopije u ispitivanju mleka i proizvoda od mleka
Аутори: Nedeljković, Aleksandar  ; Miočinović, Jelena  ; Radovanović, Mira  ; Pudja, Predrag 
Година: 2013
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 24 br. 1 str. 13-18
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/505984
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3385
Пројекат: Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.