Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of essential oil and supercritical fluid extracts in meat processing
Назив: Application of essential oil and supercritical fluid extracts in meat processing
Аутори: Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Pavlić, Branimir  
Година: 2019
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307
Издавач: IOP Publishing
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012018-012018
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012018
WoS-ID: 000509758800018
Scopus-ID: 2-s2.0-85074660334
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9876
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/507323
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

4
SCOPUSTM
1
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.