Резултати

еНаука >  Резултати >  Upotreba inulin gel suspenzije i inulin gel emulzije kao zamene za čvrsto masno tkivo u proizvodnji fermentisanih kobasica
Назив: Upotreba inulin gel suspenzije i inulin gel emulzije kao zamene za čvrsto masno tkivo u proizvodnji fermentisanih kobasica
Остали називи: The use of inulin gelled suspension and inulin gelled emulsion as pork backfat replacement in fermented sausages production
Аутори: Glišić, Marija
Ментор: Vasilev, Dragan  ; Stefanović, Srđan  
Остала ауторства: Dimitrijević, Mirjana  ; Karabasil, Neđeljko  ; Stajić, Slaviša  
Година: 2019
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Факултет ветеринарске медицине
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 17122057
URI: http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70036&RID=17122057
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/507516
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/4022
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17338
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7503
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:22391/bdef:Content/download
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца