Резултати

еНаука >  Резултати >  Microbiota of the fermented sausages: influence to product quality and safety
Назив: Microbiota of the fermented sausages: influence to product quality and safety
Аутори: Danilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Nevijo Zdolec; Vesna Dobranić; Savić, Dragiša S.  ; L. Kozačinski
Година: 2014
Публикација: Bulgarian Journal of Agricultural Science
ISSN: 1310-0351 Bulgarian Journal of Agricultural Science Претражи идентификатор
Издавач: Agricultural academy
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 20 br. 5 str. 1061-1078
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/507725
URL: http://www.agrojournal.org/20/05-07.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.