Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Microbiota of the fermented sausages: influence to product quality and safety
Naziv: Microbiota of the fermented sausages: influence to product quality and safety
Autori: Danilović, Bojana  ; Milićević, Bojana ; Nevijo Zdolec; Vesna Dobranić; Savić, Dragiša S.  ; L. Kozačinski
Godina: 2014
Publikacija: Bulgarian Journal of Agricultural Science
ISSN: 1310-0351 Bulgarian Journal of Agricultural Science Pretraži identifikator
Izdavač: Agricultural academy
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 20 br. 5 str. 1061-1078
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/507725
URL: http://www.agrojournal.org/20/05-07.html
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.