Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory characteristics of cookies with chestnut flour
Назив: Sensory characteristics of cookies with chestnut flour
Аутори: Dokić, Ljubica  ; Nikolić, Ivana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Pajin, Biljana  ; Jull N.
Година: 2014
Публикација: International Journal of Biological, Biomolecular, Agricultural, Food and Biotechnological Engineering
ISSN: 1307-6892 Претражи идентификатор
Издавач: WASET World Academy of Science, Engineering and Technology, Firenca, Italija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 8 br. 5 str. 416-419
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/508475
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.