Резултати

еНаука >  Резултати >  Comarision of Methods Employed to Evaluate Antioxidant Capabilities and Free Radical Content in g-irradiated Dried Foods
Назив: Comarision of Methods Employed to Evaluate Antioxidant Capabilities and Free Radical Content in g-irradiated Dried Foods
Аутори: Jasna Gvozdenović ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Marija Petrović; Miroslav Novaković; Desanka Sužnjević; Stanislava Gorjanović  ; Miloš V. Beljanski  
Година: 2011
Публикација: SECOND INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES - INOPTEP 2011 AND XXIII NATIONAL CONFERENCE PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE - PTEP 2011, Book of abstracts -
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-209-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 98-98
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/508508
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.