Резултати
еНаука >
Резултати >
Comarision of Methods Employed to Evaluate Antioxidant Capabilities and Free Radical Content in g-irradiated Dried Foods
Назив: | Comarision of Methods Employed to Evaluate Antioxidant Capabilities and Free Radical Content in g-irradiated Dried Foods | Аутори: | Jasna Gvozdenović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | SECOND INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES - INOPTEP 2011 AND XXIII NATIONAL CONFERENCE PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE - PTEP 2011, Book of abstracts - | Издавач: | Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-209-7![]() ![]() |
Колација: | str. 98-98 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/508508 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.