Резултати
еНаука >
Резултати >
Escherichia coli identification and isolation from traditional cheese produced in Southeastern Serbia
Назив: | Escherichia coli identification and isolation from traditional cheese produced in Southeastern Serbia | Аутори: | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Žugić, Petrović Tanja; Čomić, Ljiljana | Година: | 2018 | Публикација: | Journal of Food Safety | ISSN: | 0149-6085 Journal of Food Safety | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 38 br. 4 str. e12477-e12477 | DOI: | 10.1111/jfs.12477 | WoS-ID: | 000441887600021 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85051628244 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/509431 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11139 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
3
SCOPUSTM
SCOPUSTM
1
OpenCitations
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.