Резултати

еНаука >  Резултати >  Escherichia coli identification and isolation from traditional cheese produced in Southeastern Serbia
Назив: Escherichia coli identification and isolation from traditional cheese produced in Southeastern Serbia
Аутори: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Žugić, Petrović Tanja; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Safety
ISSN: 0149-6085 Journal of Food Safety
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 4 str. e12477-e12477
DOI: 10.1111/jfs.12477
WoS-ID: 000441887600021
Scopus-ID: 2-s2.0-85051628244
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/509431
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11139
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

3
SCOPUSTM
1
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.