Резултати

еНаука >  Резултати >  Escherichia coli identification and isolation from traditional cheese produced in Southeastern Serbia
Назив: Escherichia coli identification and isolation from traditional cheese produced in Southeastern Serbia
Аутори: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Žugić, Petrović Tanja; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Journal of Food Safety
ISSN: 0149-6085 Journal of Food Safety Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 4 str. e12477-e12477
DOI: 10.1111/jfs.12477
WoS-ID: 000441887600021
Scopus-ID: 2-s2.0-85051628244
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/509431
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11139
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

6
SCOPUSTM
1
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.