Резултати

еНаука >  Резултати >  Bread Supplementation with Hemp Seed Cake: a By-Product of Hemp Oil Processing
Назив: Bread Supplementation with Hemp Seed Cake: a By-Product of Hemp Oil Processing
Аутори: Pojić, Milica  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  ; Rakita, Slađana  ; Brlek, Tea 
Година: 2015
Публикација: JOURNAL OF FOOD QUALITY
ISSN: 0146-9428 Journal of Food Quality Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 6 str. 431-440
DOI: 10.1111/jfq.12159
WoS-ID: 000368429300007
Scopus-ID: 2-s2.0-84955206673
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/509433
Пројекат: Ministry of Education, Science and Technological Development, Republic of Serbia [III46001]
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

80
SCOPUSTM
55
OpenCitations
73
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.