Резултати

еНаука >  Резултати >  A review on kombucha tea-microbiology, composition, fermentation, beneficial effects, toxicity, and tea fungus
Назив: A review on kombucha tea-microbiology, composition, fermentation, beneficial effects, toxicity, and tea fungus
Аутори: Jayabalan, Rasu; Malbaša, Radomir  ; Lončar, Eva ; Vitas, Jasmina  ; Sathishkumar, Muthuswamy
Година: 2014
Публикација: Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
ISSN: 1541-4337 Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety Претражи идентификатор
Издавач: Chicago: IFT - Institute of Food Technologists
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 4 str. 538-550
DOI: 10.1111/1541-4337.12073
WoS-ID: 000338031400010
Scopus-ID: 2-s2.0-84902968342
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/509436
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7837
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

550
SCOPUSTM
299
OpenCitations
425
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.