Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of nutritional properties and in-vitro antioxidant activity of organically grown garlic and its fermented product
Назив: Comparison of nutritional properties and in-vitro antioxidant activity of organically grown garlic and its fermented product
Аутори: Jakanovski, Mihajlo V.  ; Milojković-Opsenica, Dušanka  ; Kodranov, Igor D.; Lazarević, Krsitina B.; Jovetić, Milica S.
Година: 2021
Публикација: XXI EuroFoodChem Conference, Novembеr, 24th 2021
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510469
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5231
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5246
Пројекат: FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics (EU-810752)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM) (RS-200026)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца