Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of nutritional properties and in-vitro antioxidant activity of organically grown garlic and its fermented product
Назив: | Comparison of nutritional properties and in-vitro antioxidant activity of organically grown garlic and its fermented product | Аутори: | Jakanovski, Mihajlo V. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | XXI EuroFoodChem Conference, Novembеr, 24th 2021 | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510469 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5231 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5246 |
Пројекат: | FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics (EU-810752) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM) (RS-200026) |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |