Резултати

еНаука >  Резултати >  The Effect of Storage Conditions on Concentration of Vitamin C in Lettuce (Lactuca sativa L.)
Назив The Effect of Storage Conditions on Concentration of Vitamin C in Lettuce (Lactuca sativa L.)
Аутори: Maksimović, Ivana  ; Putnik-Delić, Marina  ; Ilin, Žarko  ; R. Kastori; Adamović, Boris  
Година: 2014
Публикација: Research Journal of Agrcultural Science
ISSN: 2066-1843 Претражи идентификатор
Издавач: Banat´s University of Agricultural Science and Veterinary Medicine from Timisoara
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 46 br. 2 str. 147-151
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/511896
URL: http://www.rjas.ro/download/paper_version.paper_file.b9ea6103d600776b.4d616b73696d6f7669632e706466.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.