Резултати
еНаука >
Резултати >
The Effect of Storage Conditions on Concentration of Vitamin C in Lettuce (Lactuca sativa L.)
Назив : | The Effect of Storage Conditions on Concentration of Vitamin C in Lettuce (Lactuca sativa L.) | Аутори: | Maksimović, Ivana ; Putnik-Delić, Marina ; Ilin, Žarko ; R. Kastori; Adamović, Boris | Година: | 2014 | Публикација: | Research Journal of Agrcultural Science | ISSN: | 2066-1843 Претражи идентификатор | Издавач: | Banat´s University of Agricultural Science and Veterinary Medicine from Timisoara | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 46 br. 2 str. 147-151 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/511896 | URL: | http://www.rjas.ro/download/paper_version.paper_file.b9ea6103d600776b.4d616b73696d6f7669632e706466.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.