Резултати

еНаука >  Резултати >  The glass transition of osmotically dehydrated pork meat
Назив The glass transition of osmotically dehydrated pork meat
Аутори: Ostojić, Sanja  ; Micić, Darko  ; Pavlović, Mirjana  ; Zlatanović, Snežana  ; Kovačević, Olgica ; Simonović, Branislav  ; Ljubinko Lević
Година: 2014
Публикација: XXVI NACIONALNA KONFERENCIJA PROCESNA TEHNIKA I ENERGETIKA U POLJOPRIVREDI PTEP 2014, ZBORNIK IZVODA
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-296-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 97-98
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/511992
URL: http://www.ptep.org.rs/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.