| Назив:  | Mineral and nutritional assessments of soybean, buckwheat, spelt, and maize grains grown conventionally and organically | 
Аутори:  | Golijan, J.M.    ; Lekić, S.S.; Dojčinović, Biljana P.    ; Dramićanin, A.M.    ; Milinčić, D.D.    ; Pešić, M.B.    ; Barać, M.B.    ; Kostić, A.Ž.     | 
Година:  | 2022 | 
Публикација:  | International Food Research Journal | 
ISSN:  | 1985-4668   International Food Research Journal   Претражи идентификатор | 
Тип резултата:  | Научни чланак | 
Колација:  | vol. 29 br. 3 str. 646-658 | 
DOI:  | 10.47836/ifrj.29.3.16 | 
WoS-ID:  | 000823543300016 | 
Scopus-ID:  | 2-s2.0-85133764523 | 
URI:  | https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/5421 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5504 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6150 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6150 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5504 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/517312 | 
Пројекат:  | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) (RS-200168) | 
М-категорија:  | 23M23 - Међународни часопис категорије M23  |