Резултати

еНаука >  Резултати >  Drying methodology effect on the phenolic content, antioxidant activity of Myrtus communis L. leaves ethanol extracts and soybean oil oxidative stability
Назив: Drying methodology effect on the phenolic content, antioxidant activity of Myrtus communis L. leaves ethanol extracts and soybean oil oxidative stability
Аутори: Snoussi, Ahmed; Essaidi, Ismahen; Ben Haj Koubaier, Hayet; Zrelli, Houda; Alsafari, Ibrahim; Tešić, Živoslav Lj. ; Mihailovic, Jelena; Khan, Muhummadh; El Omri, Abdelfatteh; Ćirković-Veličković, Tanja  ;
Година: 2021
Публикација: BMC Chemistry
BMC ChemistryBMC Chemistry
ISSN: 2661-801X BMC Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Springer Nature
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 1 str. 31
DOI: 10.1186/s13065-021-00753-2
WoS-ID: 000647640100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85105452641
PMID: 33952328
PMCID: PMC8097818
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/520389
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4441
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
the Horizon2020, FoodEnTwin project, GA No.810752
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

25
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
3
OpenCitations
22
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца