Резултати

еНаука >  Резултати >  Winery waste managment in Serbia: Black Burgunday grape residues as source of antioxidants
Назив: Winery waste managment in Serbia: Black Burgunday grape residues as source of antioxidants
Аутори: Snežana Đekić; Radovanović, Blaga ; Radovanović, Vladimir 
Година: 2014
Публикација: 25th International Scientific-expert Congress on Agriculture and Food Industry
ISSN: 1018-8851 Претражи идентификатор
Издавач: Faculty of Agriculture, Ege University, Izmir, Turkey
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-9958-597-27-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 226-226
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/521399
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.