Резултати
еНаука >
Резултати >
Winery waste managment in Serbia: Black Burgunday grape residues as source of antioxidants
Назив: | Winery waste managment in Serbia: Black Burgunday grape residues as source of antioxidants | Аутори: | Snežana Đekić; Radovanović, Blaga ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | 25th International Scientific-expert Congress on Agriculture and Food Industry | ISSN: | 1018-8851![]() ![]() |
Издавач: | Faculty of Agriculture, Ege University, Izmir, Turkey | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-9958-597-27-5![]() ![]() |
Колација: | str. 226-226 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/521399 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.