Резултати

еНаука >  Резултати >  Review on characteristics of trained sensory panels in foodscience
Назив: Review on characteristics of trained sensory panels in foodscience
Аутори: Đekić, Ilija  ; Lorenzo, José M.; Munekata, Paulo E. S.; Gagaoua, Mohammed; Tomašević, Igor  
Година: 2021
Публикација: Journal of Texture Studies
ISSN: 0022-4901 Journal of Texture Studies Претражи идентификатор
Издавач: Blackwell Publishing Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 4 str. 501-509
DOI: 10.1111/jtxs.12616
WoS-ID: 000661110900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85107823352
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5879
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522330
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

33
SCOPUSTM
17
OpenCitations
28
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.