Резултати
Назив: | Review on characteristics of trained sensory panels in foodscience | Аутори: | Đekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Journal of Texture Studies | ISSN: | 0022-4901![]() ![]() |
Издавач: | Blackwell Publishing Ltd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 52 br. 4 str. 501-509 | DOI: | 10.1111/jtxs.12616 | WoS-ID: | 000661110900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85107823352 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5879 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522330 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.