Резултати
еНаука >
Резултати >
Rheological and textural properties of goat's milk set-type yoghurt as affected by heat treatment, transglutaminase addition and storage
Назив: | Rheological and textural properties of goat's milk set-type yoghurt as affected by heat treatment, transglutaminase addition and storage | Аутори: | Hovjecki, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ISSN: | 0022-5142![]() ![]() |
Издавач: | John Wiley and Sons Ltd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 101 br. 14 str. 5898-5906 | DOI: | 10.1002/jsfa.11242 | WoS-ID: | 000642222000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85104588324 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5843 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522453 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.