Резултати

еНаука >  Резултати >  Rheological and textural properties of goat's milk set-type yoghurt as affected by heat treatment, transglutaminase addition and storage
Назив: Rheological and textural properties of goat's milk set-type yoghurt as affected by heat treatment, transglutaminase addition and storage
Аутори: Hovjecki, Marina  ; Miloradović, Zorana  ; Mirković, Nemanja  ; Radulović, Ana  ; Pudja, Predrag; Miočinović, Jelena  
Година: 2021
Публикација: Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: John Wiley and Sons Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 101 br. 14 str. 5898-5906
DOI: 10.1002/jsfa.11242
WoS-ID: 000642222000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85104588324
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5843
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522453
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.