Резултати
еНаука >
Резултати >
Energy value and bioactive proteins of inulin-enriched tofuproduced by hydrothermal process with chymosin-pepsin rennet
| Назив: | Energy value and bioactive proteins of inulin-enriched tofuproduced by hydrothermal process with chymosin-pepsin rennet | Аутори: | Stanojević, Sladjana P. |
Година: | 2021 | Публикација: | International Journal of Food Science and Technology | ISSN: | 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор |
Издавач: | Blackwell Publishing Ltd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 56 br. 11 str. 5560-5568 | DOI: | 10.1111/ijfs.15132 | WoS-ID: | 000656412400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85107313934 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5873 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5873 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522465 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116) | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.