Резултати

еНаука >  Резултати >  Energy value and bioactive proteins of inulin-enriched tofuproduced by hydrothermal process with chymosin-pepsin rennet
Назив: Energy value and bioactive proteins of inulin-enriched tofuproduced by hydrothermal process with chymosin-pepsin rennet
Аутори: Stanojević, Sladjana P.  ; Barać, Miroljub B.  ; Pešić, Mirjana B.  ; Vučelić-Radović, Biljana V. 
Година: 2021
Публикација: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Blackwell Publishing Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 56 br. 11 str. 5560-5568
DOI: 10.1111/ijfs.15132
WoS-ID: 000656412400001
Scopus-ID: 2-s2.0-85107313934
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5873
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5873
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522465
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) (RS-200116)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

5
SCOPUSTM
2
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.