Резултати

еНаука >  Резултати >  The garlic extract W/O/W double emulsions – from extraction to release characterisation
Назив: The garlic extract W/O/W double emulsions – from extraction to release characterisation
Аутори: Ilić, Jelena  ; Lončarević, Ivana  ; Nikolovski, Branislava  ; Petrović, Jovana  
Година: 2016
Публикација: Proceedings, III International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 25-27th October 2016
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 35-41
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/523117
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.