Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of marination process with addition of Satureja montana essential oil on lipid oxidation of cooked pork chops
Назив: | Influence of marination process with addition of Satureja montana essential oil on lipid oxidation of cooked pork chops | Аутори: | Ivić, Maja ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav | Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstacts / 13 th Symposium [with international participation] "Novel Technologies and Economic Development" Leskovac, October, 18-19, 2019 | Издавач: | Leskovac : Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-89429-35-0 Претражи идентификатор | Колација: | str. 41-41 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/523825 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.