Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of marination process with addition of Satureja montana essential oil on lipid oxidation of cooked pork chops
Назив: Influence of marination process with addition of Satureja montana essential oil on lipid oxidation of cooked pork chops
Аутори: Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  
Година: 2019
Публикација: Book of Abstacts / 13 th Symposium [with international participation] "Novel Technologies and Economic Development" Leskovac, October, 18-19, 2019
Издавач: Leskovac : Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-35-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 41-41
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/523825
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.