Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of lairage conditions and time on pork quality: A review
Назив: Effects of lairage conditions and time on pork quality: A review
Uslovi i dužina boravka u stočnom depou i njihov značaj za kvalitet mesa svinja
Аутори: Baltić, Milan Ž. ; Dokmanović, Marija  ; Karabasil, Nedjeljko  ; Hristov, Slavča  ; Marković, Radmila  ; Glamočlija, Nataša  ; Todorović, Milica  
Година: 2012
Публикација: Savremena poljoprivreda
ISSN: 0350-1205 Savremena poljoprivreda Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Poljoprivredni fakultet, Novi Sad i Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. 1-2 str. 138-145
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/948
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2925
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/525602
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.