Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effects of lairage conditions and time on pork quality: A review
Naziv: Effects of lairage conditions and time on pork quality: A review
Uslovi i dužina boravka u stočnom depou i njihov značaj za kvalitet mesa svinja
Autori: Baltić, Milan Ž. ; Dokmanović, Marija  ; Karabasil, Nedjeljko  ; Hristov, Slavča  ; Marković, Radmila  ; Glamočlija, Nataša  ; Todorović, Milica  
Godina: 2012
Publikacija: Savremena poljoprivreda
ISSN: 0350-1205 Savremena poljoprivreda Pretraži identifikator
Izdavač: Univerzitet u Novom Sadu - Poljoprivredni fakultet, Novi Sad i Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 61 br. 1-2 str. 138-145
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/948
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2925
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/525602
Projekat: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.