Резултати
еНаука >
Резултати >
Acute Effects of Black Currant Consumption on Salivary Flow Rate and Secretion Rate of Salivary Immunoglobulin A in Healthy Smokers
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Acute Effects of Black Currant Consumption on Salivary Flow Rate and Secretion Rate of Salivary Immunoglobulin A in Healthy Smokers | Аутори: | Konić-Ristić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Medicinal Food | ISSN: | 1096-620X![]() ![]() |
Издавач: | Mary Ann Liebert, Inc, New Rochelle | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 18 br. 4 str. 483-488 | DOI: | 10.1089/jmf.2013.0149 | WoS-ID: | 000352321700013 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84926469190 | PMID: | 25734687 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/527447 http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/660 |
Пројекат: | Tradicionalni i novi proizvodi od plodova gajenih i samoniklih vrsta voćaka i vinove loze i nus-produkata u preradi, sa posebnim osvrtom na autohtone sorte: hemijska karakterizacija i biološki profil (RS-46013) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.