Резултати
еНаука >
Резултати >
Trans fatty acid content in Serbian margarines: Urgent need for legislative changes and consumer information
Назив: | Trans fatty acid content in Serbian margarines: Urgent need for legislative changes and consumer information | Аутори: | Vučić, Vesna M. ; Arsić, Aleksandra Č. ; Petrović, Snježana B. ; Milanović, Sandra ; Gurinović, Mirjana A. ; Glibetić, Marija D. | Година: | 2015 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 185 str. 437-440 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2015.04.018 | WoS-ID: | 000355027100057 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84927779912 | PMID: | 25952890 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/527552 http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/658 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11980 |
Пројекат: | Biološki mehanizmi, nutritivni unos i status polinezasićenih masnih kiselina i folata: Unapređenje ishrane u Srbiji (RS-41030) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
31
SCOPUSTM
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
PubMed CentralTM
27
OpenCitations
OpenCitations
29
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.