Резултати

еНаука >  Резултати >  Trans fatty acid content in Serbian margarines: Urgent need for legislative changes and consumer information
Назив: Trans fatty acid content in Serbian margarines: Urgent need for legislative changes and consumer information
Аутори: Vučić, Vesna M.  ; Arsić, Aleksandra Č.  ; Petrović, Snježana B.  ; Milanović, Sandra  ; Gurinović, Mirjana A.  ; Glibetić, Marija D.  
Година: 2015
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 185 str. 437-440
DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.04.018
WoS-ID: 000355027100057
Scopus-ID: 2-s2.0-84927779912
PMID: 25952890
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/527552
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/658
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11980
Пројекат: Biološki mehanizmi, nutritivni unos i status polinezasićenih masnih kiselina i folata: Unapređenje ishrane u Srbiji (RS-41030)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

31
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
27
OpenCitations
29
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.