Резултати

еНаука >  Резултати >  Microencapsulation of potential probiotic lactobacilli by extrusion technique
Назив: Microencapsulation of potential probiotic lactobacilli by extrusion technique
Аутори: Petrović, Tanja  ; Radulović, Zorica  ; Radić, Danka  ; Dimitrijević-Branković, Suzana  ; B. Bogićević; Nedović, Viktor  
Година: 2011
Публикација: Proceedings 11 th International Congress on Engineering and Food (ICEF), Food Process Engineering in a Changing World
Издавач: School of Chemical Engineering, National Technical University of Athens, Greece
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-960-89789-4-2 Претражи идентификатор
Колација: vol. 2 str. 825-826
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/527837
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.