Резултати

еНаука >  Резултати >  Beneficial properties of probiotic yeast Saccharomyces boulardii
Назив: Beneficial properties of probiotic yeast Saccharomyces boulardii
Аутори: Tomičić, Zorica  ; Čolović, Radmilo ; Čabarkapa, Ivana  ; Vukmirović, Đuro ; Đuragić, Olivera  ; Tomičić, Ružica  
Година: 2016
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 43 br. 2 str. 103-110
DOI: 10.5937/ffr1602103t
VBS COBISS: 331965191
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/331965191#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/528713
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

13
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.