Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of the addition of pumpkin oil cake to gelatin to produce biodegradable composite films
Назив: Effect of the addition of pumpkin oil cake to gelatin to produce biodegradable composite films
Аутори: Popović, Senka  ; Lazić, Vera ; Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana ; Peričin, Draginja 
Година: 2010
Публикација: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 45 br. 6 str. 1184-1190
DOI: 10.1111/j.1365-2621.2010.02253.x
WoS-ID: 000277867400014
Scopus-ID: 2-s2.0-77955579501
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/529342
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15520
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

16
SCOPUSTM
14
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.